Atelier Quintijn

Atelier Quintijn is een Kledingwinkel gelegen aan Koekoeksweg in Olst.

Meer informatie over Atelier Quintijn in Olst

Overkempe is een woon-werkgemeenschap waar mensen met een verstandelijke handicap samen het dagelijks leven delen. Ze werken vanuit de antroposofische inspiratie en ontwikkelen zich door samen te wonen, te werken en te ontspannen. DeSeizoenen is een zorgorganisatie die diensten verleent aan mensen met een verstandelijke beperking. Overkempe heeft verschillende winkels, waaronder een boerderij-winkel, cadeau-winkel en bakkerij. Ze hebben ook vacatures beschikbaar. Ivo Niehe heeft vijf jaar geleden al een programma gemaakt over Overkempe. De natuur trekt zich langzaam terug, wat te zien is aan de verkleurende blaadjes en het vallen van eikels en kastanjes. De open dag van Overkempe was een groot succes en tevens hun 30-jarig jubileum.

Wil je weten wat Atelier Quintijn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Atelier Quintijn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Atelier Quintijn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Atelier Quintijn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Olst. Opzoek naar Atelier Quintijn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Atelier Quintijn

Bezoekers bekeken ook